מאפינס מערבולת חמוציות כתום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מאפינס מערבולת אוכמניות תפוז. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 273 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו את "ונילן חלץ", סודה לשתיה, "סקנט קאפ" סוכר מגורען, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ קוקי טירוף יש 9 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מאפינס תערובת שקדים חמוציות, מאפינס מערבולת תפוז שוקולד, ו חמוציות תפוז קינמון מערבולת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. Spray 6 (או
כוסות מאפין עם ספריי בישול בתוספת קמח.
מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; להפריש. בקערת ערבוב גדולה או בינונית, מערבבים את הסוכר ואת גרידת התפוז יחד עם האצבעות או כף עד שהסוכר הופך לכתום.
מוסיפים את החמאה המתרככת ומכים עם מערבל יד עד מעורב, ולאחר מכן מוסיפים ביצה ווניל ומכים עד רך.עם כפית ערבוב או מגרד חובה כבד (אני עושה את כל הערבוב שלי עם מגרד מרית), מערבבים במחצית תערובת הקמח. מערבבים עד כמעט מעורבב ואז מערבבים את מיץ התפוזים ואת תערובת הקמח הנותרת. מערבבים עד הקמח מעורבב ולאחר מכן לערבב את השמנת החמוצה, להיזהר לא להפריז הבלילה מאפין.כפית רק מספיק הבלילה מאפין לתוך כל כוס כדי לכסות את התחתונה (על 2 כפות – מעט פחות אם אתה עושה 9). כפית מעוגלת של רוטב חמוציות על בלילת מאפין.
מוסיפים שכבה שנייה של בלילת מאפין ושכבה שנייה של רוטב חמוציות. מאפינס העליון עם שכבה סופית של הבלילה – זה יהיה נוקשה לבוא מעל החלק העליון של מחבת מאפין.
טפטף קצת רוטב חמוציות מעל, אבל נסה לשמור אותו מלקבל על המחבת שבו הוא יישאר.
אופים ב 375 במשך 22 דקות - 24 דקות.
תן מגניב במחבת במשך כ 5 דקות, ולאחר מכן להסיר בזהירות מן המחבת.