מבשלים את הספר: העליון Sirloin עם תרד תינוק וצ'יפס הביתה
המתכון לבשל את הספר: העליון Sirloin עם תרד תינוק וצ'יפס הביתה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 577 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו מבשלים את הספר: פודינג אורז הבית של מיס Ina, לבשל את הספר: צ'יפס הכפר, ו מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים את התרד על פני השטח של מגש הגשה ומניחים אותו בצד.
מחממים את שמן הזית במחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה ומטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד פריכות משני הצדדים.
הסר אותם מן המחבת החמה ולסדר אותם בשכבה אחת על גבי תרד גלם.
מלח ופלפל סטייק, ולמחוק את המחבת. להחזיר אותו אל הכיריים על חום גבוה, ו pan-לצרוב את הסטייק עד השחמה בצד החיצוני בינוני נדיר בתוך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מוציאים את הסטייק מהמחבת ומניחים אותו על תפוחי האדמה והתרד לנוח וכדי לנבול עוד יותר את התרד.
כבה את החימום. מיד לשפוך את היין האדום למחבת החמה לגרד כל חלקיקים דבק למחבת כדי לשלב אותם.
יוצקים את הרוטב הזה על הבשר יחד עם טפטוף של שמן זית.
מגישים מיד, מחלקים את הסטייק בשולחן.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרלו עמק אלכסנדר Matanzas. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
נחל מאטנזה אלכסנדר עמק מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף satsuma, שוקולד מריר מכוסה פטל, וניחוחות allspice בעיקר. על החיך, זה מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובינוני בעל טאנינים קטיפתי. עוגת דובדבנים תוצרת בית טארט וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת טעימות.