מבשלים את הספר: עוגת שקדים איטלקית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגת שקדים איטלקית. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 361 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. אם יש לכם סוכר מגורען, תמצית vanillan, חמאה), וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוגת שקדים אגוז אורן, מבשלים את הספר: ביסקוטי שקדים, ו לבשל את הספר: נקניק איטלקי מתוק.
הוראות
הכינו שמונה טארט nonstick 3 אינץ ' לתת מחבתות או גריז 12 כוסות של מאפין סטנדרטי.
מערבבים את הקמח, קמח תירס, ואבקת אפייה יחד בקערה קטנה.
במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה וסוכר במהירות גבוהה עד חיוור. בערך 3 דקות.
מוסיפים את החלמונים. וניל. וגרידת לימון ולהמשיך לנצח עד עבה, 2 עד 3 דקות. להפוך את המיקסר נמוך ולהוסיף את השקדים, ואחריו מרכיבים יבשים.
מערבבים לאט עד רק בשילוב, על 1 דקה. הבצק יתפורר לחתיכות.
תלוש את הבצק. לוחץ קצת, לתוך מחבתות הטרטלט. העוגות צריכות להידמות להרים קטנים.
אופים עד חום זהוב, כ 45 דקות.
הסר מן מחבתות טארט ולתת מגניב על מתלה חוט.