מוסקה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו את מוסקאן. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.18 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 304 קלוריות. אם יש לכם טלה טחון, קינמון טחון, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפירורי הלחם היבשים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלוטן חלב חינם קוקוס עוגות כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: מוסקה, מוסקה, ו מוסקה.
הוראות
מקלפים חצילים וחותכים לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה גדולה המצופה בתרסיס בישול. פרוסות מעיל עם תרסיס בישול.
אופים בחום של 375 למשך 25 דקות או עד שהחציל רך ומשחים קלות, הופכים פעם אחת.
מצפים מחבת טפלון גדולה בתרסיס בישול; מניחים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד להשחמה, תוך ערבוב עד שהוא מתפורר.
מסננים ומייבשים עם מגבות נייר. נגב טפטופים מהמחבת במגבת נייר.
מחזירים בשר למחבת; מוסיפים רוטב ספגטי, קינמון ופלפל. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים, ללא כיסוי, 5 דקות או עד שתערובת הבשר מסמיכה, תוך ערבוב מדי פעם.
מצפים תבנית אפייה בגודל 11 על 7 על 1 1/2 אינץ ' בתרסיס בישול; מניחים מחצית מפרוסות החצילים בצלחת; למעלה עם מחצית מתערובת הבשר. חזור על שכבות עם פרוסות החצילים שנותרו ותערובת הבשר שנותרה.
שלב מרק ומים בקערה בינונית, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה; יוצקים על תערובת הבשר.
שלב פירורי לחם וגבינה בקערה קטנה.
מפזרים תערובת פירורים על תערובת המרק.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 למשך 25 דקות או עד להשחמה ומבעבעת.
יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero
אגיורגיטיקו, אסירטיקו ומושופילרו הם הבחירות המובילות שלי ליוונית. אם מתחשק לכם ללכת ליוונית עם האוכל היווני שלכם, אסירטיקו ומוסקופילרו הם יינות לבנים מקסימים להתאמה עם עוף, פירות ים וכו'. אגיורגיטיקו הוא אדום בעל גוף מלא המתאים לבשרים קלויים וכבש.
פטל בשלים ופירות שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים לווניל ואגוז מוסקט.רצון הקהל הזה הוא התאמה נהדרת לחזיר צלוי. נא להגיש עם צינה קלה.
Ripe raspberry and damson plum fruit commingle on the palate with hints of vanilla and nutmeg.This crowd-pleaser is a great match for roasted pork. Please serve with a slight chill.