מוקפץ בקר שומשום של אסנאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 6 מנות עם 444 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצל ירוק, בצל, פטריות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקשיו אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם תפוחים אפויים עם חמוציות וקשיו כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו -40 דקות. זה הביא לך את כלמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. נסו סטייק שומשום מוקפץ, בקר וברוקולי מוקפץ, ו מוקפץ בקר וכרוב (מתכונים דומים).
מוסיפים בקר, מצפים במרינדה, סוחטים עודפי אוויר ושקית חותם. מרינדים בקר במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
בקר
3
מחממים שמן בוטנים בווק או במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה; מבשלים ומערבבים בקר ומרינדה עד שהבשר משחים היטב, כ -5 דקות. מערבבים פנימה אספרגוס, פטריות, בצל, פלפל ובצל ירוק; מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתחילים להתרכך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
פלפל
שמן בוטנים
ירק
אספרגוס
פטריות
מרינדה
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
4
מוסיפים קשיו וכף שומשום 1; ממשיכים לבשל עד שהירקות רכים, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשום
ירק
קשיו
5
מערבבים עמילן תירס ומים בקערה קטנה; מערבבים לבשר בקר מערבבים עד שהרוטב מסמיך, כ -3 דקות.