מוקפץ ירקות בקר
מוקפץ ירקות בקר נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. צאו לחנות ואספו רוטב סויה, שמן קנולן, בצל ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש ברוטב סויה נתרן נמוך אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בננה מפוצלת כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. ציון זה מוצק. נסו מוקפץ בקר מונגולי, מוקפץ בקר וברוקולי, ו מוקפץ בקר וכרוב עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו עמילן תירס ו -2 כפות רוטב סויה לתערובת אחידה.
מוסיפים בשר בקר; מערבבים לציפוי.
במחבת גדולה או בווק מטגנים את הפלפלים הירוקים והבצל בשמן למשך 3 דקות; מוסיפים בקר. מבשלים ומערבבים 3 דקות.
מוסיפים פטריות. מבשלים ומערבבים 3-5 דקות או עד שהירקות רכים והבשר כבר לא ורוד. מערבבים פנימה את רוטב הסויה שנותר.