קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

מוקרם תפוחי אדמה

מוקרם תפוחי אדמה
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו מוקרם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את הבצל ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
טימיןטימין
4
בנדיבות חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
5
מורחים חצי מתפוחי האדמה בתבנית האפייה ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מורחים את הבצלים על גבי ומכסים עם תפוחי האדמה הנותרים. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
מורחיםמורחים
7
יוצקים את המניה החמה על תפוחי האדמה ולחץ בעדינות כדי לאזן אותם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלאימלאי
8
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה, או עד במכרז לאורך ופריך על גבי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור