מוקרם תפוחי אדמה
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו Gratin Dauphinois (Gratin תפוחי אדמה), Gratin Dauphinois בטעם מרווה עם תפוחי אדמה, בטטה וp, ו מוקרם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים את החמאה בסיר בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הקורנית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שמתרככים.
בנדיבות חמאה 9-by-13 אינץ צלחת אפייה זכוכית.
מורחים חצי מתפוחי האדמה בתבנית האפייה ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מורחים את הבצלים על גבי ומכסים עם תפוחי האדמה הנותרים. מתבלים היטב עם מלח ופלפל.
יוצקים את המניה החמה על תפוחי האדמה ולחץ בעדינות כדי לאזן אותם.
אופים בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה, או עד במכרז לאורך ופריך על גבי.