תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Mohingan. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 407 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם יש לכם מים, אטריות אורז, קמח שעועית גרבנזו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף 2 כפות שמן; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מפזרים סוכר על שמן; לבשל 1 דקה או עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים שאלוט פרוס דק, ערבוב למעיל. מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. הניחו שאלוט מקורמל בצד.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
5
למחוץ 3 שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
6
חותכים 2 גבעולי lemongrass במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
7
שלב שום כתוש, גבעולי לימון חצוי, 4 כוסות מים, 1 כפית כורכום, רסק אנשובי, ו 2 פרוסות זנגביל בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובי
אליקסיר ג
כורכום
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
8
מוסיפים דגים; מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
הסר דגים מהמחבת. מסננים מרק דרך מסננת לתוך קערה גדולה, הזמנת מלאי 4 כוסות, השלכת מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
קוצצים גס חלק לבן של הנותרים 2 גבעולי lemongrass; חלק ירוק מילואים לשימוש נוסף.
מרכיבים שתצטרך
אליקסיר ג
11
מניחים עשב לימון קצוץ, הנותרים 3 שיני שום, הנותרים 2 פרוסות זנגביל, פלפל אדום מרוסק, ו 7 שאלוט במעבד מזון; תהליך עד צורות להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
אליקסיר ג
שאלוט, מגורר או טחון
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
12
מניחים קמח שעועית גרבנזו במחבת; לבשל מעל חום בינוני 2 דקות או עד ריחני מעט כהה יותר בצבע, ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
יוצקים קמח לתוך קערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מוסיפים 1 כף שמן לתנור הולנדי; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
15
מוסיפים הדבק שאלוט, ומבשלים 2 דקות או עד ריחני, ערבוב מדי פעם. להחזיר דגים למחבת; לבשל 3 דקות, ערבוב בעדינות מעיל עם הדבק.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הסר תערובת דגים מחבת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מוסיפים 1/2 כפית כורכום, מלאי דגים שמורים, רוטב דגים ופפריקה למחבת; מביאים לרתיחה. בהדרגה להוסיף 3/4 כוס מים הנותרים קמח גרבנזו שעועית, ערבוב עם מקצף עד חלקה. בהדרגה להוסיף תערובת קמח לתערובת מניות רותחים, ערבוב כל הזמן עם מקצף. חזור לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 12 דקות או עד עבה מעט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קמח חומוס
רוטב דגים
1 כף גדושה פלפל לבן
כורכום
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
להוסיף 3 שאלוט חצוי הנותרים; ומבשלים 10 דקות או עד שאלוט מכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
19
מוסיפים תערובת דגים; מבשלים רק עד חם.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
20
מבשלים אטריות במים רותחים 2 דקות או עד רך; לנקז. כף 1/2 אטריות כוס לתוך כל אחד 6 קערות. מצקת 1 1 1/3 כוסות מרק לתוך כל קערה, להבטיח שכל מנה מקבלת חצי שאלוט. למעלה כל מנה עם 2 כפות שאלוט קרמל, 1 כף כוסברה, ועל 1 כף בצל ירוק.