מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון של 24%, המנה הזו לא כל כך מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק הומיני סקווש, ארוחת ערב הערב: סקווש ופטריות הומיני, ו סקילט סקווש מדלי.
הוראות
1
בקערה גדולה, לזרוק סקווש עם ביצה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים את קמח התירס בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
מוסיפים פרוסות דלעת, כמה בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4
תן לעמוד במשך 10 דקות.
5
במחבת גדולה ממיסים 1/4 כוס חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים מחצית מהדלעת. מבשלים על אש בינונית עד להשחמה משני הצדדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
7
הסר למגבות נייר לניקוז. חזור על הפעולה עם יתרת הדלעת ו -1 / 4 כוס חמאה; מניחים בצד ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
8
במחבת אחרת הקפיצו את הבצל והפלפלים בחמאה שנותרה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את ההומיני, המלח והפלפל; מבשלים ומערבבים עד לחימום וחום זהוב. מערבבים פנימה את הדלעת השמורה.