קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות2
ציון בריאות82
מגזין

מחבת צרובה אמנון לימון עם פרמזן פסטה

מחבת צרובה אמנון לימון עם פרמזן פסטה
מחבת צרובה אמנון לימון עם פרמזן פסטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 93 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1103 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בזיליקום, אורגנו, מקרוני מרפק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: אמנון צרוב בפרמזן, אמנון פלפל לימון צרוב, ו מחבת צרובה אמנון עם רוטב צלילת לימון.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני, מערבבים את המקרוני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את המקרוני שנחשף, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז היטב.
3
בינתיים, מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מפזרים את שני הצדדים של פילה אמנון עם מיץ לימון, אורגנו, בזיליקום, כוסברה, מלח ופלפל, ולהניח את הפילה במחבת מחוממת, לוודא שהם לא נוגעים. צורבים את הפילה במשך 2 עד 4 דקות בכל צד, עד שהדגים הוא חום זהוב בצד החיצוני, ואטום ומתקלף בפנים.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
להחזיר את המקרוני החם, מבושל לסיר, ומערבבים ב 1 כף שמן זית כדי לצפות את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מבושלמקרוני מבושל
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מפזרים על גבינת פרמזן, מערבבים לערבב, ומערבבים 1 כפית מיץ לימון, אבקת שום, בזיליקום, אורגנו, כוסברה, מלח ופלפל. מחלקים את הפסטה בין שתי צלחות, ומעל כל אחד עם פילה אמנון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פילה אמנוןפילה אמנון
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה