מחבת צרובה אמנון לימון עם פרמזן פסטה
מחבת צרובה אמנון לימון עם פרמזן פסטה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 93 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1103 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו בזיליקום, אורגנו, מקרוני מרפק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: אמנון צרוב בפרמזן, אמנון פלפל לימון צרוב, ו מחבת צרובה אמנון עם רוטב צלילת לימון.
הוראות
מביאים סיר של מים מומלחים קלות לרתיחה מעל חום בינוני, מערבבים את המקרוני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את המקרוני שנחשף, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מבושל דרך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות.
בינתיים, מחממים 2 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מפזרים את שני הצדדים של פילה אמנון עם מיץ לימון, אורגנו, בזיליקום, כוסברה, מלח ופלפל, ולהניח את הפילה במחבת מחוממת, לוודא שהם לא נוגעים. צורבים את הפילה במשך 2 עד 4 דקות בכל צד, עד שהדגים הוא חום זהוב בצד החיצוני, ואטום ומתקלף בפנים.
להחזיר את המקרוני החם, מבושל לסיר, ומערבבים ב 1 כף שמן זית כדי לצפות את הפסטה.
מפזרים על גבינת פרמזן, מערבבים לערבב, ומערבבים 1 כפית מיץ לימון, אבקת שום, בזיליקום, אורגנו, כוסברה, מלח ופלפל. מחלקים את הפסטה בין שתי צלחות, ומעל כל אחד עם פילה אמנון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה