מטבל חומוס דרום מערב מתכון מוכן בערך 35 דקות והוא בהחלט מרהיב חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון מזרחי. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 191 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 75 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. מתכון זה מ טעם הבית דורש חומוס, מלח, תירס אוזניים וכוסברה. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 45%, שהוא מוצק. חומוס גואקמולה דרום מערבי, גלישת חומוס עוף דרום מערב, ו מטבל תרד דרום מערבי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
גריל תירס, מכוסה, על אש בינונית במשך 10-12 דקות או עד שהוא רך, הופך מדי פעם. בינתיים, במעבד מזון, שלבו את השעועית, הכוסברה, הכמון, אבקת הצ ' ילי, המלח והפלפל. מכסים ומעבדים למשך 30 שניות או עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ערמוני מים, משולבים
2
מעבירים לקערה קטנה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 15 דקות לפחות.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
חותכים תירס מקלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
4
מוסיפים את התירס, הפלפלים האדומים והעגבניות לתערובת השעועית; מערבבים היטב.
חומוס עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. לורן-פרייר ברוט עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
לורנט-פריר ברוט
לורן-פריר ברוט ל-פ הוא נושא הדגל של סגנון הבית של לורן-פריר. פריך, רענן ואלגנטי, ברוט ל-פ משקף את המהות הבסיסית של השמפניות שלנו.הצבע הוא גוון זהוב חיוור, עם בועות עדינות ומתמשכות. האף טרי ועדין, מראה מורכבות טובה עם רמזים של פירות הדר ופירות לבנים. הסגנון הקל של ברוט ל-פ הוביל את הדרך להפוך את השמפניה למשקה האפריטיף האידיאלי. האיזון המושלם שלו, פריכות הטעמים והעדינות הופכים אותו גם לבן לוויה האידיאלי לדגים, עופות ובשר לבן.