מילוי חלה של סבתא
המתכון למילוי חלה של סבתא מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט סופר מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון יהודי. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה אחת מכילה 273 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, בצל, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריכי עוף עם ברי, תפוח סמית מגולח סבתא ודיג'ון-הפחתת בלסמי על חלה קלויה, מילוי ערמונים חלות, ו מילוי בישול איטי חלה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת, ומבשלים ומערבבים את הבצל הקצוץ עד שקוף, כ 10 דקות. מניחים את הבצל בצד כדי להתקרר.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפיית זכוכית 9x13 אינץ'.
ממלאים קערה עם מים חמים, ומשרים את החלה, פרוסה אחת בכל פעם. בעדינות לסחוט את המים העודפים, ומניחים את החלה בקערה גדולה.
מערבבים את הבצל מבושל, גזר, סלרי, ומערבבים בעדינות את הביצים. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים מלית בתבנית אפייה מוכנה, מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש עד מבושל דרך ולהגדיר, כ 1 שעה.