קושימומחה
מוכן ב15 שעות
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

מינסטרונה עוף מעושן

מינסטרונה עוף מעושן
המתכון מעושן עוף Minestrone יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 שעות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 813 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 44 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם פפריקה, בצל, פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone, מינסטרונה עוף, ו ניוקי עוף מינסטרונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את ציר העוף, שום, סלרי, גזר, בצל ופגר עוף מעושן ועמוד השדרה לתוך סיר גדול או תנור הולנדי. מבשלים בעדינות במשך 1 שעה מעל להבה נמוכה. זן, להעביר מיכל גדול ושמורה (מגניב לחלוטין אם עושה מראש).
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עוף שלםעוף שלם
גזרגזר
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
1
מוסיפים את השמן לתנור הולנדי ומביאים לחום בינוני. להזיע את הגזר, סלרי ובצל עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
מוסיף את השום והזיעה עד ריחני, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים את תפוחי האדמה, קישואים, כרוב ועונה עם מלח ופלפל. להזיע את הירקות לאט עד שכולם פריך במכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
קישואיםקישואים
כרובכרוב
4
יוצקים במלאי שמורות והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מלאימלאי
5
מוסיפים את קליפת הפרמזן ומבשלים 12 עד 15 דקות; הירקות צריכים להיות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פרמזןפרמזן
בקרבקר
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים את שעועית חיל הים ועוף מגורר ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
גרוס עוףגרוס עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
שעועית חיל היםשעועית חיל הים
8
מצקת את minestrone לתוך קערות עמוקות ומקשטים עם פרמזן מגולח ופטרוזיליה ובזיליקום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס1/4 כוס פירורי לחם פנקו טחונים גס
פרמזןפרמזן
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
9
מגישים באופן מיידי.
10
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
עבור העוף: באמצעות מזמרה מטבח, להסיר את עמוד השדרה של העוף ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
12
חותכים את העוף לשניים, ישר דרך עצם החזה. על ידי הפרדת העוף לשתי חתיכות זה יבטיח כי העוף מקבל מעושן יותר ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
13
מפזרים את חתיכות העוף במלח, פלפל, שום מגורען ופפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורעןשום מגורען
חתיכות עוףחתיכות עוף
פפריקה מעושנתפפריקה מעושנת
פלפלפלפל
מלחמלח
14
מניחים מחבת קלייה אלומיניום עמוקה 1 מעל התנור. קו עם רדיד אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
15
מוסיפים את שבבי העץ הספוגים לחתיכה גדולה של נייר כסף, ולאחר מכן לקפל בצדדים כדי להפוך את כיס. חורים ניקוב בחלק העליון של הכיס, להגדיר אותו ישירות מעל מבער גז להפעיל גבוה. השאירו במשך 2 עד 3 דקות, צופה בזהירות. ברגע שהוא מתחיל לעשן, באמצעות מלקחיים, להעביר את הכיס לתחתית מחבת קלייה מרופדת. הגדר מתלה תיל מעל השבבים במחבת קלייה מרופדת ולמקם אותו כך שבבי העץ הם ישירות מעל המבער ולהמשיך לעשן.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מתלה תילמתלה תיל
מלקחייםמלקחיים
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
16
מניחים את חתיכות העוף בצד העצם למטה על המדף. מכסים בחוזקה בנייר אלומיניום כדי לאטום את העשן.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
17
מכניסים את מחבת הקלייה לתנור ועשן עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית, 45 עד 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
18
הסר וקריר. לגרוס את חזה העוף המעושן.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף מעושןחזה עוף מעושן

מרכיבים

425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית חיל הים, סחוט ושטוףשעועית חיל הים, סחוט ושטוף397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות צלויות באש, עם נוזלעגבניות צלויות באש, עם נוזל1גזר, קצוץ בערךגזר, קצוץ בערך21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלופים, גזוז ו 1/4 אינץ ' חתוךגזר, קלופים, גזוז ו 1/4 אינץ ' חתוך1מעקבסלרי, 1/4 אינץ ' חתוךסלרי, 1/4 אינץ ' חתוך2גבעולי סלרי, קצוצים בערךגבעולי סלרי, קצוצים בערך1קילוגרםעוף שלם, טפח יבש ויצא במשך 15 דקותעוף שלם, טפח יבש ויצא במשך 15 דקות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה שמנת, לרבעיםתפוחי אדמה שמנת, לרבעים1השארקצוצים פטרוזיליה שטוחה ובזיליקום, לקישוטקצוצים פטרוזיליה שטוחה ובזיליקום, לקישוט1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון4ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה2(יכול להיות או להרחיק)חמוצים כשריםחמוצים כשרים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי3בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף דל נתרןציר עוף דל נתרן3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1largesבצל, פרוס 1/8 אינץ ' עבהבצל, פרוס 1/8 אינץ ' עבה1בצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן עם קליפה, גבינה מגולח, קליפה שמורהפרמזן עם קליפה, גבינה מגולח, קליפה שמורה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ראש בינוני סבוי כרוב (על, מגוררראש בינוני סבוי כרוב (על, מגורר3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעוף מעושן מגוררעוף מעושן מגורר11 קילו קישואים,1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות2largesקישואים, 1/4 אינץ ' חתוך לקוביותקישואים, 1/4 אינץ ' חתוך לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.