מנגו פלאן על שוקולד יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 2111 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 163 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לך אבקת אפייה, מחית מנגו, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. נסו מנגו פלאן (מנגו), מנגו צ'ילה פלאן, ו Flan de Arroz con Leche (פלאן פודינג אורז) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 300 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
יוצקים 2 כוסות סוכר למרכז סיר עמוק. בזהירות לשפוך את המים סביב הסוכר, מנסה לא להתיז כל סוכר על הצדדים של המחבת. אל תערבבו; בעדינות לצייר את האצבע דרך מרכז הסוכר פעמיים, מה שהופך את הצלב, כדי להרטיב אותו. מעל חום בינוני-גבוה, להביא לרתיחה בלי לערבב. להפחית את החום לרתיחה מהירה ומבשלים מבלי לערבב עד ענבר קרמל בצבע, 10 עד 20 דקות. מיד להסיר מהחום. בינתיים, להגדיר 6 (1 כוס ramekins או כוסות קפה רדודות בקרבת מקום. כאשר הקרמל מבושל, לשפוך במהירות על 1/4 כוס קרמל לתוך כל ramekin ו מערבולת כדי מעיל הצדדים. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
בסיר, להביא את החלב ואת שעועית וניל לרתיחה מעל חום בינוני. מיד לכבות את החום ולהניח בצד להחדיר. בינתיים, בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלמונים נוספים ואת הנותרים 1 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
זנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
לטאטא על 1/2 כוס חלב חם לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
לטאטא את החלב החם הנותרים לתוך תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
להקציף את מחית מנגו עד חלקה. מסננים את התערובת לתוך קנקן כדי להחליק אותו ולהסיר את שעועית וניל סיבי מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
מחית מנגו
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
יוצקים את התערובת לתוך ramekins מצופה קרמל ולסדר באמבט מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים במרכז התנור עד להתייבש ולהגדיר במרכז, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
הסר מהאמבט מים ולתת מגניב. בחוזקה לכסות כל ramekin עם לעטוף פלסטיק. מקררים לפחות 2 שעות, או מקררים עד מוכן לשרת, עד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
10
כדי לשרת, מניחים מעגל בראוני על כל צלחת הגשה. הפעל פלאן על גבי העוגה (ייתכן שיהיה עליך לטבול את החלק התחתון של כל ramekin במים חמים כדי לשחרר את הקרמל, ו/או להפעיל סכין סביב קצה ramekin). הקרמל ישפוך וישמש כרוטב, וגם ייספג לתוך הבראוני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות. משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' וממלאים אותה בנייר קלף או שעווה, לוחצים על הפינות. במיקסר מצויד מצורף משוט (או באמצעות מערבל יד), קרם את החמאה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
מערבבים בסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
13
מערבבים את הביצים ווניל ומערבבים עד אור ורך. מנפים יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
על הסוכר של קונדיטורים
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
14
מוסיפים לתערובת החמאה ומערבבים רק עד לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
15
מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
16
יוצקים לתוך המחבת מוכן, להחליק את החלק העליון, ואופים עד העוגה הוא מוצק במרכז פני השטח יבש ומבריק, 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
בואו להתקרר במחבת. הפעל סכין סביב הקצוות של המחבת ולהפוך את העוגה כולה על משטח עבודה. לקלף את נייר השעווה. באמצעות ramekin כמדריך, להשתמש בסכין חדה לחתוך 6 חוגים בראוני באותו גודל כמו ramekins.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך