קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

מסיבת עוף II

מסיבת עוף II
מסיבת עוף II ללא גלוטן מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 1582 קלוריות, 103 גרם חלבון ו 122 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, בקר, עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: רעיונות לארוחת ערב למסיבה בנושא איטלקי, מסיבת קרנבל מיושנת {מסיבה בתיבה מסגירה}, ו עוף מסיבות.

הוראות

1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקרוע את הבשר המיובש לרצועות, ולהניח את הרצועות על פני החלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בקר מיובשבקר מיובש
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
הסר את העור מן חתיכות עוף גלם. לעטוף 1 חתיכת בייקון סביב כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מניחים את חתיכות העוף בתבנית האפייה על גבי הבשר.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
מערבבים את גבינת שמנת, מרק פטריות שמנת ומרק סלרי יחד בקערה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרםמרק פטריות מוקרם
מרק שמנת וסלרימרק שמנת וסלרי
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים את התערובת על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא מבעבע, על 2 שעות. מגניב 10 דקות ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן