מפולת בוץ קרמל
מתכון לאוהדים של מזון דרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גלידה vanillan, סירופ גלידה קרמל, frangelico, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת מפולת בוץ קרמל, עוגת מפולת בוץ, ו עוגת מפולת בוץ.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
יוצקים באופן שווה לתוך 6 כוסות; בעדינות לערבב 1 כף סירופ לתוך כל כוס.
מפזרים באופן שווה אגוזים.
הערה: תחליף 1% חלב דל שומן עבור Frangelico,אם תרצה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Fess פרקר סנטה ברברה ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.