קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות9
מגזין

מפלצת מחית

מפלצת מחית
מפלצת מחית נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. זה מנות ראשונות יש 332 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ליל כל הקדושים יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. אם יש לך חמאה, צ'יפס טורטיה, תערובת גבינת קולבי ג' ק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 45 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 18%. ציון זה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגיות מחית מפלצת, תערובת פופקורן מחית מפלצת, ו מפלצת מחית ליל כל הקדושים קוקטייל.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס קלות חמאה תבנית אפייה 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בקערה בינונית שלבו את כל המרכיבים. כף את התערובת לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
אופים עד חם ומבעבע, בערך 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
מוציאים את התנור מהתנור ומעליהם את הגבינה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
אופים עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מגישים עם שבבי טורטיה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)6 כוסות שבבי טורטייה בטעם ליים, שבורים לחתיכות בגודל נגיסה (בערך 6 אונקיות)

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם אפשרויות נהדרות לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, בעוד שזינפנדל נהדר עם אוכל על האש. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 63 דולר.
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואץ
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואץ
גרונהאוס חדש יחסית לייצור ג 'י. ג' י., לאחר שהצטרף רק ל-ו. ד. פ. (וורבנד דויטשר יחסי ציבור) בשנת 2015. הם עושים שני ג 'י. ג' י-הרנברג ואבסטברג. אבצברג שולט עליון, שמקורו בקרקעות צפחה כחולות עמוקות. הוא מציג ניחוחות וטעמים של אפרסק לבן, משמש, פרחי אביב ועשבי תיבול ירוקים. פס מרתק של חומציות הדרים מעיר את החיך וחושף את היבטי המינרלים והצמחים העמוקים של ריזלינג המורכב יוצא הדופן הזה. לא חסר פירות-האפרסק, התפוח והמנגו זורחים לכל אורכו - אבל הארציות הרודפת והפרט הפיליגרי של היין הזה הם שהופכים אותו לבלתי נשכח.