מקלות גבינה מקסיקניים אפויים
מקלות גבינה מקסיקניים אפויים עשויים להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 1 גרם שומן, ובסך הכל של 54 קלוריות. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם גבינת מחרוזת מוצרלה, ביצה, פירורי לחם פנקו וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את ההר הזה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -27 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מקלות גבינת מוצרלה מקסיקניים אפויים, מקלות גבינת מוצרלה אפויים, ו מקלות גבינה מעוותים אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח בקערה או בצלחת רדודה. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את הביצה 1 כף מים. בקערה או בצלחת רדודה אחרת, שלבו את הפנקו, הכוסברה, המלח והפלפל.
התחל בציפוי מקלות המוצרלה בקבוצות של 2, תחילה חפירה בתערובת הקמח וניעור עודף. ואז טובלים בתערובת הביצים, נותנים לכל עודף לטפטף. סיים על ידי חפירה בתערובת פירורי הפנקו וטלטול כל עודף.
העבירו את מקלות הגבינה הלחמים לתבנית גיליון משומנת בתרסיס בישול ללא מקל. מכסים ומקפיאים עד להקפאה, כ -4 שעות ועד 2 ימים (זה יפחית את נוטף הגבינה).
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ריססו קלות את מקלות הגבינה בתרסיס בישול ללא מקל.
אופים עד שהגבינה רכה והמקלות משחימים קלות, בערך 12 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר
ריזלינג, נוצץ רוזס, ו פינו נואר הם מבחר העליון שלי עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות לזייף מרתפים קלאסיק ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -21 דולר לבקבוק.
פורג ' מרתפים קלאסיק ריזלינג
# 31 יין הצופה העליון 100 של 2017 פורג מרתפים' היין החשוב ביותר שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח סנקלייק. התסיסה מתרחשת עם שמרים מקומיים בחביות צרפתיות ניטרליות (65%) והשאר בנירוסטה. עם רמת בשלות זו, התסיסה נמשכה בסוף האביב על מנת לסיים את יבש העצם.חבוש, לימון, שומר ולוחלהתערבב עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.