מקרון שומשום-שקדים
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו מקרון שומשום-שקד. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap מגיש 36 ומחיר 25 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 3 גרם שומן ובסך הכל 54 קלוריות . אם יש לכם רסק שקדים, ביצים, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 23% . נסו את מקרוני שקדים I , מקרון שקדים ומקרוני שקדים-קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות F.
מפזרים שומשום על תבנית גדולה ואופים כ-20 דקות או עד להזהבה בהיר, תוך ערבוב מדי פעם.
מרפדים את תבנית העוגיות בנייר אפייה.
במיקסר חשמלי מקציפים ממרח שקדים וסוכר עד שנותרו רק חתיכות קטנות מאוד מהמשחה. מפרידים את הביצים ומוסיפים את החלבונים ומערבבים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת אחידה.
זרוק כפיות מעוגלות על דף עוגיות מוכן, במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה.
אופים כ-14 דקות או עד שהעוגיות תפוחות, זהובות בהיר והשוליים מתחילים להשחים.
מעבירים את העוגיות על נייר הפרגמנט לרשת ומצננים לחלוטין. מקלפים בזהירות את העוגיות מנייר הפרגמנט.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור מקרונים. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.