תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל מק וגבינה של פאולה. מנה אחת מכילה 557 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חמאה, קמח, מלח ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מקרוני וגבינה טבעוני, מקרוני וגבינה טבעוני הטוב ביותר, ו שלוש גבינות מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F. לרסס צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מבשלים את הפסטה עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
ניקוז. בקערה קטנה, לשלב את הפנקו והפטרוזיליה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בסיר גדול מעל חום בינוני, להמס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיף את הקמח, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף את החלב, ערבוב כל הזמן עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מוסיפים את הגבינה, ערבוב כל הזמן עד עבה וקרם.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
7
מוסיף את המקרוני, עגבניות, בזיליקום ומלח. כפית לתוך צלחת אפייה מוכנה. למעלה עם תערובת panko שמורות.