מקרוני עם אנשובי וארוגולה
מקרוני עם אנשובי וארוגולה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 375 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה, שום, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: מקרוני וגבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית הוא מזון מנחם שקשה לנצח. אתה יכול לשים בצד את מקרוני וגבינה ארוזים מראש בחנות, מקרוני Gruyère ו Emmentaler עם חזיר ושאור Cubed מ ' להמיס: האמנות של מקרוני וגבינה, ו איך לטגן אנשובי.
הוראות
במחבת מכוסה 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, להביא 2 עד 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים מקרוני ומבשלים, חשוף, עד בקושי רך לנשוך, על 6 דקות.
כאשר מקרוני הוא כמעט רך, להוסיף ארוגולה; מערבבים ומבשלים רק עד העלים לנבול, על 1 דקה.
מסננים פסטה וירקות ולשים בקערה. לשטוף במהירות מחבת יבשה.
מוסיפים שמן ושום למחבת על חום בינוני; מערבבים עד השום הוא צולע, על 1 דקה.
מוסיפים אנשובי, זיתים, פלפל, פתיתי צ ' ילי; מערבבים ומוסיפים פסטה, ירקות, וגבינת 1/2 כוס.
מערבבים היטב ויוצקים בחזרה לקערה.
מוסיפים עוד גבינת פרמזן לפי הטעם.