מרגריטה סלרי
מרגריטן סלרי הוא ללא גלוטן, וטבעוני משקאות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 59 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם גבעולי סלרי רכים, קרח, לילט בלאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני, בשר משומר ושורש סלרי עם גרמולטה סלרי, ו סלרי מגולח, שורש סלרי וסלט צנון (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הסלרי הקצוץ, מיץ ליים, וסירופ פשוט בבלנדר להתמזג על גבוה עד הגבעולים שבורים לחלוטין, על 30 שניות. (ייתכן שיהיה עליך לעצור את הבלנדר ולנפץ את חתיכות הסלרי למטה יותר כדי לקבל את הלהב מסתובב שוב.) להגדיר מסננת בסדר רשת על כוס מדידה 1 כוס ויוצקים בתערובת הסלרי. באמצעות מצקת, לחץ על המוצקים כדי לחלץ כמה שיותר מיץ ככל האפשר. (אתה צריך על 6 אונקיות של נוזל.) Discard the solids in the strainer.
מניחים 4 כוסות מרטיני או קופה במקפיא כדי להירגע.
מניחים את תערובת מיץ הסלרי, טקילה, ו Lillet במיכל 1 ליטר ומערבבים לשלב.
מניחים 6 אונקיות של מרגריטה בשייקר קוקטייל. למלא את שייקר באמצע הדרך עם קרח ולנער במרץ עד מבחוץ הוא קפוא, על 30 שניות. מסננים את התוכן לתוך 1 של כוסות מקורר, מקשטים עם גבעול סלרי, ומגישים. אני חוזר להכין עוד 3 מרגריטות.