מרלין ברביקיו עם אורז צהוב חריף עם שעועית אדומה, מחית אבוקדו
מרלין ברביקיו עם אורז צהוב חריף עם שעועית אדומה, מחית אבוקדו דורש כ 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 791 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה מושלם עבור יום האב. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שעועית שחורה מתובלת ואורז צהוב, סלט אורז צהוב עם פלפלים קלויים ושעועית שחורה מתובלת, ו סיר חרס שעועית אדומה ואורז.
מפזרים 1 צד של מרלין עם כ 1 כפית של תערובת התבלינים.
3
מחממים שמן במחבת גדולה וחורקים את הדגים, מתבלינים, עד לחום זהוב. להפוך את הדגים מעל ומבשלים 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מברשת עם רוטב ברביקיו, להתהפך, ומבשלים 30 שניות. להתהפך ולהתחכך עם יותר מהרוטב. תתחמם. במרכז כל אחד 4 צלחות ארוחת ערב, מקום 2 כפות ערמות של אורז צהוב חריף עם שעועית אדומה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיו
שעועית אדומה
רוטב
אורז
5
מניחים פילה דג חנית על גבי האורז בזווית. בצד אחד של פילה מרלין, בבסיס תל האורז, מניחים מנה של מחית אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו
בסיס
אורז
6
שמן חום בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
בצל
8
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
9
מוסיפים את אנצ ' ו, כמון, וקיין ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
כמון
10
מוסיפים את האורז ומערבבים כדי מעיל כל גרגר עם התערובת.
מרכיבים שתצטרך
דגנים
אורז
11
מוסיף את המים וזעפרן, ומלח, לפי הטעם. מביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את החום, ומבשלים 12 עד 15 דקות, עד שהמים נספגים והאורז רך. מקפלים את השעועית ואת הבצל הירוק מחדש העונה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
זעפרן
שעועית
מים
אורז
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
12
מניחים מיץ אבוקדו וליים במעבד מזון ותהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
אבוקדו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
13
הוסף את הדבש ואת הדופק 3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
דבש
14
מוסיף כוסברה ודופק עד רק בשילוב אבל יש עדיין כמה כתמים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.