מרנג שקדים ולימון roulade
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). Roulade מרנג חמוציות, מרנג תות roulade עם מסקרפונה, ו Roulade מקצפת עם קרם אניס דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 190c / 170c מאוורר / גז 5 וקו גליל שוויצרי בדיל (כ 23 x 30cm) עם אפייה קלף.
לטאטא את החלבונים בקערה נקייה עד נוקשה. מוסיפים לאט את הסוכר, עדיין מקציפים, עד נוקשה ומבריק.
מקפלים את תמצית שקדים, חומץ ושקדים טחונים עד משולב קלות.
יוצקים לתוך הפח רול השוויצרי וחלק מעל, הקשה על הפח כדי להסיר כל בועות אוויר גדולות.
אופים במשך 30-35 דקות או עד העליון הוא זהב ומרגיש מוצק ולהגדיר.
הסר מהתנור, לכסות עם קלף אפייה ומגבת תה לח. השאר לקרר.
כדי לשרת, מקציפים את השמנת עד עבה. כפית שליש לתוך שקית צנרת ולהניח בצד. הפוך את roulade על גבי גיליון גדול של אפייה קלף זרועים סוכר הדובדבן. בזהירות לקלף את נייר בטנה להפיץ על קליפת לימון, ואז להפיץ על שאר הקרם.
להפשיל בזהירות, באמצעות הנייר כדי לעזור לך. מקטרת את שאר השמנת על גבי roulade, ולקשט עם שקדים flaked ו חצאים תות.