מרק אספרגוס שום
אם יש לכם מלח ופלפל טחון, מרק ירקות, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה מרהיב. נסו מרק אספרגוס W / שום בר, שום קלוי ומרק אספרגוס, ו קרם של מרק אספרגוס היבול עם ירקות האביב שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית.
מבשלים ומערבבים שום ובצל ירוק בסיר עד השום הוא רק זהב, על 3 דקות.
מבשלים ומערבבים אספרגוס עם שום בצל ירוק עד מעט מתרכך, על 2 דקות יותר.
יוצקים מרק ירקות ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד אספרגוס הוא רך, על 10 דקות. כבה את החום ולאפשר להתקרר מעט.
יוצקים מרק לתוך בלנדר, מילוי לא יותר מחצי מלא. מכסים במכסה. בזהירות להפעיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל מרק נע לפני שהוא משאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה.
מעבירים מרק חזרה לסיר ומחממים. מתבלים במלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם.