מרק אפונה אבוקדו עם שמן עשב נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מרק. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 300 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו אבוקדו, שמן זית, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב, עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, ו מטבל אבוקדו עשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב פטרוזיליה, שמן זית, ו 2 כפות טרגון בבלנדר; להתמזג עד חלקה. תערובת זן דרך מסננת בסדר, לחיצה על עשבי תיבול קצוצים. להזמין 1 כף שמן עשב (להשליך מוצקים עשב).
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
טרגון
פטרוזיליה
עשבי תיבול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
מסננת
2
בסיר, לשלב שאלוט, מרק, ו 2 כוסות מים; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, מכוסה חלקית, עד שאלוט הם במכרז (10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
שאלות
מרק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מוסיפים אפונה; מבשלים עד מבושל (3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
אפונה
4
עבודה בקבוצות, להעביר תערובת אפונה לבלנדר עם אבוקדו, יוגורט, הנותרים 2 כפות טרגון, ומלח ופלפל; להתמזג עד חלקה. (ניתן גם להשתמש בבלנדר טבילה כדי למזג מרק בסיר.) מחלקים מרק בין 4 קערות, טפטוף עם שמן עשב שמורות, ומקשטים עם עלי טרגון נוספים.