מרק בצל צלוי וידליה
מרק בצל צלוי וידאלי דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 317 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בוליון בקר, חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מרק זול למדי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. . הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: סלט בצל וידאלי בגריל, תירס בגריל וסלסה בצל וידאלית, ו בצל וידאלי בגריל וכריכי סטייק.
הוראות
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
חותכים את צמרות הבצל, ולהסיר את השכבה החיצונית של העור. השאר את הבסיס ללא פגע.
חותכים פרוסות על פני החלק העליון בתבנית צוהר צלב, הולך על 1/2 אינץ ' לתוך הבצל. הגדר כל בצל על ריבוע של רדיד אלומיניום חובה כבדה. להכפיל את רדיד אם אין לך את החובה הכבדה.
מניחים 1 כף חמאה על גבי כל בצל, ואז מניחים קוביית בוליון אחת על החמאה. מקפלים את נייר הכסף סביב הבצל. כאשר כמעט סגור, מניחים 3 קוביות קרח על גבי הבצל, וכפית 1 כף של שרי לתוך כל מנה. לאטום לחלוטין.
מניחים את המנות על הגריל, ומבשלים 40 עד 45 דקות. אל תציצי פנימה עד ש-40 הדקות יחלפו. כאשר הבצלים מבושלים דרך, הם ירגישו רכים כאשר אתה לסחוט את החבילה. פתח את נייר הכסף מעט, ומניח פרוסת גבינה על גבי כל אחד. סגור את מכסה הגריל, ותן לגבינה להתמוסס לתוך הבצל לרגע.
הסר מן הגריל, לשרת מן המנות, או להסיר את הבצל לקערה הגשה, ויוצקים את המניה מן החבילות איתם.