קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות10
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק בצל צרפתי I

מרק בצל צרפתי I
מרק בצל צרפתי שאני דורש בסביבה 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 566 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינה שוויצרית, יין, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.

הוראות

1
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר 4 ליטר. מערבבים בסוכר. מבשלים בצל על חום בינוני במשך 10 דקות, או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצלבצל
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מערבבים בקמח עד היטב מעורבב עם הבצל ומיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים מים, יין ומרק בשר; מחממים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מרק כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק בשרמרק בשר
מיםמים
מרקמרק
ייןיין
4
חותכים ארבע 1 אינץ פרוסות עבות של לחם מן הכיכר. טוסט פרוסות הלחם ב 325 מעלות F (165 מעלות C) רק עד השחמה, על 10 דקות. שמור את הלחם הנותר כדי לשרת עם המרק.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
טוסטטוסט
מרקמרק
5
מרק מצקת לארבעה גרם 12, קערות בטוח לתנור.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מצקתמצקת
תנורתנור
6
מניחים 1 פרוסת לחם קלוי על גבי המרק בכל קערה. מקפלים פרוסות גבינה שוויצרית, ומתאימים לפרוסות לחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה שוויצריתגבינה שוויצרית
לחםלחם
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים קערות מרק על סדין עוגיות לטיפול קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
8
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 10 דקות, או רק עד גבינה מותכת
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טרה בלנקה" ONYX " תערובת בורדו ההר. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 103 דולר.
טרה בלנקה
טרה בלנקה" אוניקס " תערובת בורדו ההר
פטל ודובדבן עם הערות של סיגליות להרים מן הזכוכית להתערבב עם תבלין רך אלון קלוי על האף. טעמים חלקים ושופעים של פטל שחור, דובדבן שחור וקסיס עוטפים גרעין של טאנינים מלאים אך רכים ומובנים. ארז הערות עם נגיעות קלות של ספייס לקפל לתוך טעמים דובדבן ותותים מתמשכים מוקף ים של שוקולד עשיר על החיך.