מרק בצל צרפתי I
מרק בצל צרפתי שאני דורש בסביבה 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 566 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם גבינה שוויצרית, יין, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. מתכונים דומים: Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם דיז'ון ויניגרט, ו מרק בצל צרפתי Crockpot עם טוסט צרפתי זול.
הוראות
ממיסים חמאה או מרגרינה בסיר 4 ליטר. מערבבים בסוכר. מבשלים בצל על חום בינוני במשך 10 דקות, או עד חום זהוב.
מערבבים בקמח עד היטב מעורבב עם הבצל ומיצי פאן.
מוסיפים מים, יין ומרק בשר; מחממים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מרק כיסוי, ומבשלים במשך 10 דקות.
חותכים ארבע 1 אינץ פרוסות עבות של לחם מן הכיכר. טוסט פרוסות הלחם ב 325 מעלות F (165 מעלות C) רק עד השחמה, על 10 דקות. שמור את הלחם הנותר כדי לשרת עם המרק.
מרק מצקת לארבעה גרם 12, קערות בטוח לתנור.
מניחים 1 פרוסת לחם קלוי על גבי המרק בכל קערה. מקפלים פרוסות גבינה שוויצרית, ומתאימים לפרוסות לחם קלוי.
מניחים קערות מרק על סדין עוגיות לטיפול קל יותר.
אופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך 10 דקות, או רק עד גבינה מותכת