מרק בצל צרפתי קלאסי
מרק בצל צרפתי קלאסי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו Le Cafe Ile St. Louis Onion Mark Gratinee-זוהי טייק חדש על מרק בצל צרפתי קלאסי, מרק בצל צרפתי קלאסי, ו מרק בצל צרפתי קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ומבשלים עד מוזהב קלות. להפחית את החום; לבשל במשך 30 עד 40 דקות עד הזהב עמוק, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק ומלח. להפחית את החום נמוך; מבשלים במשך 15 עד 20 דקות. מרק מצקת לתוך 4 קערות תנור הוכחה; העליון כל קערה עם פרוסת לחם קלוי ומפזרים גבינה.
Broil 4 אינץ ' מחום במשך 2 עד 3 דקות, עד גבינה הוא מבעבע וזהוב קל.