קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

מרק בצל שמנת באביב

מרק בצל שמנת באביב
מרק בצל קרמי באביב עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 360 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מים, גבינת עיזים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: מרק בצל אביב, איך להכין מרק בצל אביב, סלט האביב עם סלק, פרושוטו & קרם בצל רוטב, ו מרק בצל אביב.

הוראות

1
בסיר גדול, מחממים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את החלקים הירוקים הלבנים והרכים של הבצל הירוק, יחד עם הכרישה, השומר והבצל; מתבלים במלח ופלפל לבן. מבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד הירקות מתחילים לרכך, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את היין ומרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת כמה כפות, 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את המים והשמנת ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהירקות רכים מאוד וירוקים חיוורים, 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את החלק העליון ירוק בצל ירוק ומבשלים רק עד שהתרכך, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר ומחזיר אותו לסיר. מתבלים במלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
7
בקערה בינונית, לטאטא את החמאה עם גבינת עיזים. מצקת את המרק לתוך קערות רדודות, טפטוף עם גבינת עיזים מוקרם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך