מרק דלעת בקארי עדשים
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו עדשים, אבקת קארי קלה, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עדשים אדומים בקארי ומרק דלעת, מרק עדשים אדומים בקארי, ו מרק עדשים בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
קו סיר בינוני עם שכבה דקה של מים.
מוסיפים בצל ומבשלים על אש גבוהה med במשך 2 דקות.
מוסיפים שום, ואז ממשיכים לבשל עד הבצלים שקופים וכל המים נספגים.
מוסיפים מרק, עדשים ותפוח ומביאים לרתיחה. לאחר רותחים, לכסות ולהפחית את החום בינוני. המשך לבשל עד העדשים הם כתומים ורכים, על 7-10 דקות. מערבבים דלעת ותבלינים. להפחית את החום נמוך לבשל עוד 5 דקות, ערבוב לשלב את כל החומרים.
מוסיפים מלח, פלפל ופלפל חריף לפי הטעם.
רסס עם מולסה רימון לפני ההגשה.מידע תזונתי
39gdietary Fiber13gSugars12gProtein14g