מרק הירקות של אמא תרזה
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק הירקות של אמא תרזה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 150 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה שטוחה, מלח ים אפור גס, עגבניות שזיף ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: מרק ירקות גביני של אמא, מרק העוף של אמא, ו מרק העוף של אמא.
הוראות
חותכים x רדוד בתחתית כל עגבניה עם סכין חיתוך חדה עגבניות בלאנש בסיר 2-3 ליטר של מים רותחים 20 שניות.
להעביר עגבניות עם כפית מחוררת ללוח חיתוך, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף, החל מקצה הבקיע, עם סכין, ואז זרע וקוצצים.
שמן חום בסיר כבד 4 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים בצל ועגבניות, ואז מפחיתים את החום עד בינוני ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל מתרכך, 4 עד 5 דקות.
בינתיים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'.
מוסיפים תפוחי אדמה לתערובת בצל יחד עם קישואים וסלרי ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
מוסיפים מים, עשבי תיבול, מלח ים ופלפל ומביאים לרתיחה, חשופים. להפחית חום ומבשל, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד ירקות הם מאוד רך, 30 עד 35 דקות.
לטאטא יחד ביצה וגבינה בקערה עד בשילוב היטב, ואז להוסיף מרק בזרם, ערבוב. מחלקים בין 4 קערות ומגישים עם שמן זית וגבינה.