קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות34
מגזין

מרק הר אטלס

מרק הר אטלס
מרק הר אטלס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 22 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 505 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב משרת 4 . אם יש לכם סלרי, פפריקה, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. עם כפית ציון 68%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון סלט שלושת תפוחי האדמה של נאבן אטלס עם ארוגולה, מרק איש ההרים, ו עוגיות הרים.

הוראות

1
משרים את משמשים במים במשך 2 שעות או יותר עד רך; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מחממים את שמן הזית בסיר גדול וכבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השום, הקינמון, הכמון והפפריקה; מבשלים ומערבבים למשך 1 דקה. מעלים את האש לבינונית-גבוהה, מתפוררים בכבש הטחון, מערבבים ושוברים אותו בכף עץ לכמה דקות עד להשחמה. מערבבים פנימה את המשמשים המרוקנים, הסלרי, הפלפל הירוק והעגבנייה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
טלה טחוןטלה טחון
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
בעזרת קולפן ירקות מגלחים 5-6 רצועות קליפה מהלימון ומוסיפים למרק עם מיץ הלימון. מערבבים פנימה את המים והסוכר. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים בעדינות במשך חצי שעה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף