מרק ירקות טורקיה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם טימין, שום, פלפל גרוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך את כולםמתכונים. 14 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 85%. מתכונים דומים: מרק ירקות טורקיה, מרק הודו ירקות, ו מרק ירקות הודו הטוב ביותר של אמא.
הוראות
1
בסיר ציר גדול מערבבים יחד את טפטופי ההודו, המים, רגלי ההודו, השום, עלה הדפנה, הטימין והפלפל השחור. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לרתיחה ומכסים את הסיר; מבשלים עד שבשר ההודו מתחיל ליפול מהעצמות, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
רגל תרנגול הודו
טורקיה כולה
עלי דפנה
שום
מלאי
טימין
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הסר את רגלי ההודו, ובחר את הבשר מהעצמות; החזירו את בשר הרגליים למרק.
מרכיבים שתצטרך
רגל תרנגול הודו
בשר
מרק
3
מקציפים 1/4 כוס קמח עם 1/2 כוס חלב בקערה עד לקבלת תערובת חלקה, ומערבבים את התערובת למרק. מחזירים מרק להתבשל תוך ערבוב מתמיד ומבשלים עד להסמכה, כ -30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
חלב
מרק
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
4
מערבבים פנימה את בשר ההודו המבושל בקוביות, תפוחי אדמה אדומים, בצל, גזר וסלרי; מכסים שוב את הסיר ומבשלים עד שהסלרי רך, כ -30 דקות נוספות.