קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות66
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק ירקות מינסטרונה

מרק ירקות מינסטרונה
מתכון מרק ירקות Minestrone מוכן בסביבות 1 שעה ו 25 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מרק שמגיש 10. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, בצל, פסטה רוטיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו מרק ירקות מינסטרונה, ירקות גן מרק Minestrone, ו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר מרק גדול מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן החם עד הבצל רך, 2 עד 5 דקות. מערבבים מרק עוף, מיץ עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות ומיץ שלהם, תרד, קישואים, גזר, סלרי, שעועית קנליני, תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור. מביאים מרק לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומכסים את הסיר. מרק רותח במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שמנת מרק ברוקולישמנת מרק ברוקולי
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
(מומלץ: סקרמנטו)(מומלץ: סקרמנטו)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
להביא מרק לרתיחה מלאה ומערבבים פסטה rotini. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד פסטה מכרז, 10 עד 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
Badia A Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (חצי בקבוק)
זהו יין פירותי, רך טיפוסי כי הוא ידידותי במיוחד מזון.