מתכון מרק ירקות Minestrone מוכן בסביבות 1 שעה ו 25 דקות והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. אתה מקבל מרק שמגיש 10. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו שעועית קנליני, בצל, פסטה רוטיני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו מרק ירקות מינסטרונה, ירקות גן מרק Minestrone, ו מרק הירקות ואת Minestrone - le bouillon de légumes et la minestrone (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר מרק גדול מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ושום בשמן החם עד הבצל רך, 2 עד 5 דקות. מערבבים מרק עוף, מיץ עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות ומיץ שלהם, תרד, קישואים, גזר, סלרי, שעועית קנליני, תיבול איטלקי, מלח ופלפל שחור. מביאים מרק לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומכסים את הסיר. מרק רותח במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שמנת מרק ברוקולי
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
(מומלץ: סקרמנטו)
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הבדיאני A Coltibuono Cultusboni RS Chiani Classico (חצי בקבוק) עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.