מרק הכופתאות הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 156 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו יין אורז, גרידת תפוז, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו מרק כופתאות עוף, מרק עוף וכופתאות, ו מרק כופתאות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב 2 כוסות מים, מרק, בשר, שרי, סוכר, זנגביל, גרידת תפוזים, 1/2 מלח כפית, ופלפל לפי הטעם בסיר גדול. מכסים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומה
ג ' ינג ' ר
פלפל
שרי.
מרק
סוכר
מים
מלח
חם
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את הלבנים בצל ירוק, פטריות וגזר. להפחית את החום ומבשלים, חשוף, עד הגזר הם פריך במכרז, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל ירוק
גזר
3
מוסיף את הכרוב, כופתאות וירקות בצל ירוק. מכסים ומבשלים עד הכופתאות רכות ומחוממות דרך, 4 עד 5 דקות. מחלקים את הכופתאות ומרק בין קערות.