קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

מרק כרובית משיי עם פריכיות פרמזן

מרק כרובית משיי עם פריכיות פרמזן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק כרובית משיי עם פריכיות פרמזן. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . 15 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם ציר עוף, עירית, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק כרובית משיי, מרק דלעת חמאה משיי ופרמזן, ו צ'יפס פרמזן כרובית.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מוציאים את העלים והליבה העבה מהכרובית, קוצצים גס ושומרים.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
3
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בסיר מרק על אש בינונית ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים עד לריכוך, אך לא להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שוםשום
בצלבצל
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
4
מוסיפים את הכרובית והציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שהכרובית רכה מאוד ומתפרקת, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוביתכרובית
מלאימלאי
5
מסירים מהאש ובעזרת בלנדר טבילה ידני, מחית את המרק, או מחית במנות קטנות בבלנדר* ומחזירים אותו לסיר.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
בלנדרבלנדר
סירסיר
6
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור. לשמור על חם עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פרמזןפרמזן
7
מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
מורחים את הגבינה מגורר על נייר 1 אפילו שכבה דקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועהגבינה קרועה
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
9
אופים כ -10 דקות עד להזהבה ופריכות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר 5 דקות. שוברים דף גבינה פריכה לחתיכות גדולות ומקשטים כל קערת מרק בכמה רסיסים וקורט עירית טרייה.
מרכיבים שתצטרך
עירית טרייהעירית טרייה
גבינהגבינה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
1
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות לפחות.
2
מעבירים נוזלים לבלנדר או למעבד מזון וממלאים אותו לא יותר מחצי הדרך. אם משתמשים בבלנדר, שחררו פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
3
הניחו מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופקים כמה פעמים ואז מעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.