מרק כרובית משיי עם פריכיות פרמזן
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו מרק כרובית משיי עם פריכיות פרמזן. מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . 15 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם ציר עוף, עירית, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 71%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון מרק כרובית משיי, מרק דלעת חמאה משיי ופרמזן, ו צ'יפס פרמזן כרובית.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוציאים את העלים והליבה העבה מהכרובית, קוצצים גס ושומרים.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול או בסיר מרק על אש בינונית ומוסיפים את הבצל והשום. מבשלים עד לריכוך, אך לא להשחמה, כ -5 דקות.
מוסיפים את הכרובית והציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים ומבשלים עד שהכרובית רכה מאוד ומתפרקת, בערך 15 דקות.
מסירים מהאש ובעזרת בלנדר טבילה ידני, מחית את המרק, או מחית במנות קטנות בבלנדר* ומחזירים אותו לסיר.
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים לתערובת אחידה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור. לשמור על חם עד מוכן לשרת.
מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.
מורחים את הגבינה מגורר על נייר 1 אפילו שכבה דקה.
אופים כ -10 דקות עד להזהבה ופריכות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר 5 דקות. שוברים דף גבינה פריכה לחתיכות גדולות ומקשטים כל קערת מרק בכמה רסיסים וקורט עירית טרייה.
מסירים נוזלים מהאש ומניחים להתקרר למשך 5 דקות לפחות.
מעבירים נוזלים לבלנדר או למעבד מזון וממלאים אותו לא יותר מחצי הדרך. אם משתמשים בבלנדר, שחררו פינה אחת של המכסה. זה מונע את אפקט הוואקום שיוצר פיצוצי חום.
הניחו מגבת מעל החלק העליון של המכונה, דופקים כמה פעמים ואז מעבדים במהירות גבוהה עד לקבלת תערובת חלקה.