מרק מיסו עם ירקות באביב
מתכון מרק מיסו עם ירקות באביב יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 45 דקות. יש מרק זה 60 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך גזר, קומבו, שמיר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. , שהוא מוצק. נסו מרק מיסו של 15 דקות עם ירקות וטופו, מרק טיפות ביצה עם ירקות באביב, ו מרק האביב של ירקות ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קומבו ומים בסיר גדול; מביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים 1 דקה.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר נוזלים. תיפטר מקומבו.
שלב 1/4 כוס שמורות נוזל מיסו, ערבוב עם מקצף.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני.
הוסף דייקון, גזר, תחתיות בצל; לבשל 3 דקות.
מוסיפים את הנוזלים השמורים הנותרים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 5 דקות.
להוסיף גרגיר הנחלים שמיר; לבשל 1 דקה. מערבבים בתערובת מיסו, ומבשלים 1 דקה. מערבבים במיץ לימון.
מפזרים עם צמרות בצל ירוק.