קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות26
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק סרטנים

מרק סרטנים
מרק סרטנים הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1588 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 100 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם שרי, קמח, ריחות קליפה קשה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: מרק סרטנים, מרק סרטנים, ו מרק סרטנים.

הוראות

1
1 להביא סיר פסטה גדול שני שלישים מלאים מים לרתיחה, באמצעות מלקחיים, להעביר 2 של סרטנים לסיר. מבשלים עד שהקונכיות שלהם הופכות לכתום בהיר, בערך 3 דקות, ואז מעבירים את הסרטנים המבושלים למסננת הנמצאת בכיור ומניחים עליהם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הוסף את 2 הסרטנים הבאים לסיר וחזור עד שכל הסרטנים בושלו.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
2 כמו כל סרטן מבושל הופך להיות מגניב מספיק כדי להתמודד, להחליק את האגודל מתחת למקום על החלק התחתון שלה שבו כף פגז מתחדד לנקודה, ולהרים את הקליפה התחתונה למעלה, מושך את כל שריון מעל הגוף של הסרטן. לנקות ולזרוק את הזימים הספוגיים-נוצתיים על הגוף. בחר בקפידה כל ביצי תפוזים שאתה יכול לראות בתוך הגוף, ושמורה. לאחר מכן הצמד את אחת הרגליים הקטנות יותר מגוף הסרטן כדי להשתמש בו כבחירה, כדי להקניט את כל roe בעמקים של השריון כי להתחדד לנקודה חדה, ושמורה. חזור עם הסרטנים שנותרו עד שכל ביצי דגים נאספו. ואז לפצל את גופי סרטן ורגליים, לקטוף את הבשר מהם, ולהוסיף אותו לשאר בשר הסרטן הרים.
מרכיבים שתצטרך
בשר סרטנים מבושלבשר סרטנים מבושל
סרטןסרטן
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
יוצקים את כל אבל 3 כוסות של מי הבישול, ומוסיפים את גופי הסרטן הרים, רגליים, ו carapaces, ואז לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
סרטןסרטן
5
בואו להרתיח עד מופחת בשליש, על 10 דקות, ואת מסננים את מרק הסרטן לתוך סיר 4 ליטר או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
לחמם את המרק על חום גבוה עד שהוא רותח.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
7
שים את הקמח בקערה קטנה או ramekin, כפית 3 כפות של מרק חם לתוכו, וקצף אותו למשחה חלקה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
יוצקים את המרק הנותר לתוך בלנדר, מוסיפים 1/4 כוס של ביצי הסרטן, וממיסים עד שה-roe מומס לחלוטין במרק. עם הבלנדר פועל, מוסיפים את ממרח הקמח למרק.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
5 להחזיר את התנור ההולנדי לחום ולהמיס את החמאה על חום בינוני-נמוך עד שהוא מקציף.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
10
מוסיפים את שאלוט, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל שחור. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד שאילו הוא רך, ריחני, שקוף, אבל לא חום, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
מוסיף את חצי וחצי, תערובת מרק, ו 1 כף של שרי, לכסות. כאשר המרק מגיע לרתיחה, להפוך את החום נמוך, לחשוף, ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד המרק צמצם על ידי כשישית, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
12
מוסיפים את בשר הסרטן ומבשלים 2 דקות על אש נמוכה, ערבוב לשלב. מתבלים את המרק במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בשר סרטניםבשר סרטנים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
13
יוצקים כפית שרי לתוך כל קערה לפני ההגשה, ומקשטים כל קערה עם כ 11/2 כפית ביצי עירית, אם באמצעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
14
מגישים עם שרי נוסף - בכוס שוט לכל אורח, או ב cruet עבור עובר סביב השולחן-עבור אלה שאולי רוצים יותר.
מרכיבים שתצטרך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
נורהנורה
15
Reprinted with permission from The Lee Bros. Charleston Kitchen by Matt Lee & Ted Lee, © 2013 Clarkson Potter
16
מאט לי וטד לי, המייסדים של הקטלוג של לי ברוס, מקור להזמנת דואר של מהדקי המזווה הדרומיים, גדלו בצ ' רלסטון, דרום קרוליינה. הם המחברים של ספר הבישול של Lee Bros. Southern, אשר זכה בפרס ג ' יימס בירד לספר הבישול של השנה בשנת 2007, ו-Lee Bross. Simple Fresh Southern, אשר זכה בפרס IACP לספר הבישול האמריקאי הטוב ביותר בשנת 201
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
17
הם תורמים עורכים עבור נסיעות + פנאי ותורמים על האוכל הייחודי של ערוץ הבישול.