. אם יש לכם סוכר, עגבניות, בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. מתכונים דומים: מרק עגבניות, איך להכין מרק עגבניות / סגנון מסעדה, מרק עגבניות פיקנטי עם גבינת פרמזן ועגבניות מיובשות, ו מרק עגבניות עם מעיים ונקניקיות (הידוע גם בתור שאריות מרק: ממוחזר).
הוראות
1
מניחים עגבניות, בצל, סלרי, פטרוזיליה ועלי דפנה בסיר גדול ומבשלים, מכוסים, על אש נמוכה במשך 1 עד 2 שעות, עד רך וריחני למדי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
הסר עלי דפנה ומערבבים תערובת עגבניות בקבוצות במעבד מזון או בבלנדר, ואז לרוץ דרך מסננת ולהחזיר מיץ לסיר. מערבבים במלח, סוכר, מלח תיבול, פלפל ומלח שום. מביאים לרתיחה, ואז להפחית חום ומבשלים, חשוף, 1 עד 2 שעות, עד מעובה.