קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

מרק עגבניות צלוי חם או קר

מרק עגבניות צלוי חם או קר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שום, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. עם כפית מתכונים דומים: מרק צמחוני לבבי-מושלם לימי חורף קרים!, מרק עגבניות קר, ו מרק עגבניות קר-חמאה.

הוראות

1
מניחים את חצאי העגבניות, בצד לחתוך, על מגש אפייה עם שיני שום.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
טפטוף עם השמן, ומפזרים מלח ופלפל. צלוי ב 375 מעלות F (195 מעלות C) במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן בישולשמן בישול
3
חותכים את הקצוות את שיני השום, וסוחטים את הקרביים לתוך קערה של מעבד מזון יחד עם כל התוכן של מגש האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
להוסיף מלאי, בזיליקום, חומץ; להתמזג עד חלקה. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
באזיל!באזיל!
מלאימלאי
5
מגישים חם או קר.