מרק עגבניות צלוי חם או קר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, שום, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. עם כפית מתכונים דומים: מרק צמחוני לבבי-מושלם לימי חורף קרים!, מרק עגבניות קר, ו מרק עגבניות קר-חמאה.
הוראות
מניחים את חצאי העגבניות, בצד לחתוך, על מגש אפייה עם שיני שום.
טפטוף עם השמן, ומפזרים מלח ופלפל. צלוי ב 375 מעלות F (195 מעלות C) במשך 1 שעה.
חותכים את הקצוות את שיני השום, וסוחטים את הקרביים לתוך קערה של מעבד מזון יחד עם כל התוכן של מגש האפייה.
להוסיף מלאי, בזיליקום, חומץ; להתמזג עד חלקה. מתבלים לפי הטעם.