מרק עדשים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מלח ופלפל, גזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, מרק עדשים, ו מרק עדשים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את השמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל, הגזרים והסלרי.
מוסיפים את השום, המלח והפלפל עד שכל הירקות רכים, כ-5 עד 8 דקות.
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם. מבשלים עד המיצים להתאדות קצת והעגבניות נשברות, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות.
מוסיפים את העדשים ומערבבים למעיל.
מוסיפים את המרק ומערבבים.
הוסף את ענפי הקורנית. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם כמעט מכרז, על 30 דקות.
מערבבים את הפסטה. מבשלים עד הפסטה הוא רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מפזרים את הפרמזן, טפטוף עם שמן זית, ומגישים.