קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות100
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עדשים

מרק עדשים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מלח ופלפל, גזר, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, מרק עדשים, ו מרק עדשים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל, הגזרים והסלרי.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את השום, המלח והפלפל עד שכל הירקות רכים, כ-5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העגבניות עם המיצים שלהם. מבשלים עד המיצים להתאדות קצת והעגבניות נשברות, ערבוב מדי פעם, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את העדשים ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את המרק ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
8
הוסף את ענפי הקורנית. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם כמעט מכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מערבבים את הפסטה. מבשלים עד הפסטה הוא רך אבל עדיין מוצק לנשוך, על 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
10
מצקת את המרק לקערות.
מרכיבים שתצטרך
11
מפזרים את הפרמזן, טפטוף עם שמן זית, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך