הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם בייקון, טימין, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מרק זול. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שעועית ריינלנדר, מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, ו מרק עדשים.
הוראות
1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב את השמן, בייקון, גזר, בצל וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
גזר
סלרי
בצל
בייקון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
לטגן במשך 5 דקות, או עד בייקון הוא פריך. מערבבים בקמח עד שהוא מומס ותערובת היא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
קמח לכל מטרה
3
לאט להוסיף את המים, ערבוב כל הזמן. לאחר מכן מוסיפים את עלי המפרץ, מלח, עדשים, בסיס בשר, טימין, אגוז מוסקט, פלפל לבן ותפוחי אדמה. מערבבים הכל יחד היטב, מביאים רק לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 שעות.