קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

מרק עדשים Rhinelander

מרק עדשים Rhinelander
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם יש לכם בייקון, טימין, סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מרק זול. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: שעועית ריינלנדר, מרק נוסף, עדשים בקוני ומרק ירקות, ו מרק עדשים.

הוראות

1
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, לשלב את השמן, בייקון, גזר, בצל וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
בייקוןבייקון
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לטגן במשך 5 דקות, או עד בייקון הוא פריך. מערבבים בקמח עד שהוא מומס ותערובת היא דביקה.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
לאט להוסיף את המים, ערבוב כל הזמן. לאחר מכן מוסיפים את עלי המפרץ, מלח, עדשים, בסיס בשר, טימין, אגוז מוסקט, פלפל לבן ותפוחי אדמה. מערבבים הכל יחד היטב, מביאים רק לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
עלי דפנהעלי דפנה
בסיס בקרבסיס בקר
תפוח אדמהתפוח אדמה
עדשיםעדשים
מוסקטמוסקט
טימיןטימין
מיםמים
מלחמלח

ציוד