קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

מרק צדפות

מרק צדפות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים מרק, אז תנו הזדמנות ל מרק צדפות. זה מתכון pescatarian מגישה 8 . מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חצי קמח, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק צדפות, צדפה ומרק תירס, ו דגים וצדפות (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים 2 כפיות חמאה בתנור הולנדי מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בצל וסלרי קצוצים; מטוגנים למשך 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים 1 כפית שום, ומטגנים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים תפוחי אדמה, 1 כפית מלח, ו 3/4 כפית פלפל; מבשלים 2 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מפזרים קמח על תערובת תפוחי אדמה, ומבשלים 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
מוסיפים מיץ צדפות וחלב; מביאים לרתיחה, מערבבים כל הזמן. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 20 דקות או עד שתפוח אדמה רך. מחית תפוחי אדמה חלקית באמצעות מחית תפוחי אדמה. מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, נשאר 1/4 כפית פלפל, פרנו, טימין; ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
PernodPernod
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
7
מוסיפים צדפות וחצי; מבשלים 5 דקות או עד שצדפות נעשות.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
8
מפזרים עירית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
9
הערה יין: עם התזה שלה של pernod שוש מהול, מרק זה מזכיר bouillabaisse. וזה הופך את הזיווג הקלאסי של פרובנס, יין רוס, לאידיאלי; הבציר של 2006 מגיע עכשיו. יינות פירותיים, סבירים ורודים להתפאר חומציות בהירה טאנין קטן, אשר מאפשר צדפות עדין, מתוק לזרוח. Domaine de Fonsainte Gris de Gris ($1
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
PernodPernod
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
מקורבירס הוא תוסס, טרי, פרחוני, ויבש עצם. -- ג ' פרי לינדנמות
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון

מרכיבים

11 קילו קישואים,פלפל שחור טחון טרי, מחולקפלפל שחור טחון טרי, מחולק2(יכול להיות או להרחיק)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס קמח לכל מטרה (אודות1/4 כוס קמח לכל מטרה (אודות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעירית טרייה קצוצהעירית טרייה קצוצה2(יכול להיות או להרחיק)טימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ11 קילו קישואים,רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחצי-חציחצי-חצי1(יכול להיות או להרחיק)מלח כשר, מחולקמלח כשר, מחולק5916 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2% חלב דל שומן2% חלב דל שומן3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ (על 1 בינוני)בצל קצוץ (על 1 בינוני)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)Pernod (ליקוריץ בטעם ליקר)Pernod (ליקוריץ בטעם ליקר)680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צדפות ים, חתוכות לחתיכות 1 אינץצדפות ים, חתוכות לחתיכות 1 אינץ1בצל צהוב בינוני, קצוץ(1/2 אינץ') זהב יוקון קלופים קלופים או תפוח אדמה אדום (כ 1/2 פאונד)(1/2 אינץ') זהב יוקון קלופים קלופים או תפוח אדמה אדום (כ 1/2 פאונד)

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
טרנטדיו שרדונה סטוריה
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.