מתכון טופו אטריות קוקוס קארי מרק יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך על 35 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 31 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 659 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לכם גזר, חלב אידוי ללא שומן, ספגטי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 92%, וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מרק אטריות קארי קוקוס, מרק אטריות קארי קוקוס, ו מרק טופו לוהט וקארי קוקוס.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת על אש בינונית, ומקפיצים את הבצל והשום עד שהם רכים. מערבבים מים, גזר וקישואים. מתבלים בכוסברה, כמון, כורכום, ג ' ינג ' ר ואבקת קארי.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מערבבים פנימה טופו, וממשיכים לבשל 10 דקות, עד שהירקות רכים וטופו מחומם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב סויה 1 כף שומשום
3
הביאו את המרק לרתיחה בסיר גדול, ובשלו את האטריות כ -3 דקות. מערבבים טופו וירקות לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אסיה בתפריט? נסה להתאים עם ריזלינג, גוורצטרמינר וצ ' נין בלאן. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-63 דולר לבקבוק.
מקסימין גרונהאוזר ריזלינג אבסטברג גרוס גוואקס
גרונהאוס היא חדשה יחסית לייצור ג 'י-ג' י, לאחר שהצטרפה ל-וי-די-פי רק בשנת 2015. הם עושים שני ג 'י - ג' י-הרנברג ואבסטברג. אבצברג שולט עליון, שמקורו בקרקעות צפחה כחולות עמוקות. הוא מציג ניחוחות וטעמים של אפרסק לבן, משמש, פרחי אביב ועשבי תיבול ירוקים. רצף מרגש של חומציות הדרים מעיר את החיך וחושף את ההיבטים המינרליים והצמחים העמוקים של ריזלינג המורכב יוצא הדופן הזה. לא חסר פירות-האפרסק, התפוח והמנגו זורחים לכל אורכו - אבל הארציות הרדופה והפרט הפיליגרדי של היין הזה הם שהופכים אותו לבלתי נשכח.