מרק ראש השנה הפרסי עם שעועית, אטריות ועשבי תיבול (Ash-e-reshteh)
מרק ראש השנה הפרסי עם שעועית, אטריות ועשבי תיבול (Ash-e-reshteh) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 637 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מספק כ 6 מנות . מתכון זה מ Epicurious יש 54 אוהדים. ערב השנה החדשה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך לינגוויני, כורכום טחון, שעועית כליות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. עם כפית נסו מרק ראש השנה הפרסי עם שעועית, אטריות ועשבי תיבול (Ash-e-reshteh), אטריות פרסיות ומרק שעועית-א-א-רשטה, ו חומוס ומרק אטריות עם עשבי תיבול פרסיים (מתכונים דומים).
הוראות
1
קוביות 1 של הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
2
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה ומוסיפים 4 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיף את הבצל ואת sauté עד השחמה קלה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
לנקז ולשטוף את החומוס, שעועית כליות, פול, ולהוסיף אותם בצל יחד עם 4 של שיני שום טחון, כורכום, ועדשים. Sauté במשך 1 דקה, ואז להוסיף את המניה ולהביא לרתיחה. מרתיחים את השעועית, מכוסה, במשך 1 שעה. להטות את המכסה כך הסיר מכוסה חלקית ומבשלים, ערבוב מדי פעם, במשך 1 1/2 שעות. מתבלים במלח. פורסים את 2 הבצלים הנותרים לחצי ירח דק.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פול
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כורכום
עדשים
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 כף גדושה פלפל לבן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מחממים מחבת sauté על חום גבוה ומוסיפים את הנותרים 3 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיף את הבצלים ומטגנים, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים חומים ומקורמלים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את השום הנותר ואת המטבעה ואת sauté במשך 1 דקה. מתבלים במלח ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
מוסיפים את האטריות למרק ומבשלים עד למכרז, 6 עד 8 דקות. כאשר האטריות כמעט מוכנות, מוסיפים את העלים הירוקים ואת עשבי התיבול הטריים ומבשלים 2 דקות.