קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

מרק תירס הכי קל

מרק תירס הכי קל
צריך מרק צמחוני? מרק התירס הכי קל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. מתאים ל-4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, מלח, סלרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק תירס, מרק תירס., ו מרק תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הבצל, גזר, סלרי, תפוחי אדמה, תירס, עלה דפנה בסיר איטי 4 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
2
מפזרים 1 כפית מלח 1 כפית פלפל, ואז לשפוך 2 כוסות מים. לבשל, מכוסה, על ההגדרה הנמוכה במשך 4 עד 5 שעות, עד הירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
פלפלפלפל
מיםמים
מלחמלח
3
מצקת חלק מהנוזל לתוך כוס קטנה ולהוסיף את הקמח לכוס, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
4
יוצקים את תרחיף בחזרה לתוך המרק ומערבבים לשלב; לבשל על ההגדרה הגבוהה במשך 30 דקות, או עד מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
5
לרכך את עלי הסלרי. מערבבים את השמנת, יחד עם פטרוזיליה ועלי סלרי. לטעום ולהוסיף יותר מלח ופלפל במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי סלריעלי סלרי
פטרוזיליהפטרוזיליה
קרםקרם
בשר טחוןבשר טחון
6
מגישים חם.
7
MmmBacon
8
אם אתה רוצה, להתחיל את המרק על ידי בישול 8 פרוסות בייקון במחבת עמוקה גדולה או סיר על חום בינוני עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
9
הסר את הבייקון למגבות נייר לניקוז; להתפורר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
10
יוצקים את כל אבל 1 כף של שומן בייקון ולהחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טיפות בייקוןטיפות בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי, ואז מפזרים את הירקות עם הקמח. לבשל, ערבוב, עד הקמח מתחיל להפוך חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
גזרגזר
סלריסלרי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
12
מוסיפים 2 כוסות מים ומערבבים כדי לשחרר כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של המחבת; יוצקים את הירקות ואת הנוזל לתוך סיר איטי.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
מחבתמחבת
13
מוסיפים את תפוחי האדמה, תירס, עלה דפנה, ומלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים על ההגדרה הנמוכה במשך 4 עד 5 שעות. מערבבים את השמנת, פטרוזיליה, ועלי סלרי, מתבשלים שוב, ומגישים זרועים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עלי סלריעלי סלרי
עלי דפנהעלי דפנה
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
בייקוןבייקון
קרםקרם
תירסתירס
14
מאמר var
15
Type_27_data = {};
16
מאמר
17
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;