משולשי תרד (Fatayer Sabanegh)
משולשי תרד (Fatayer Sabanegh) עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 74 קלוריות. והוא יספק כ 45 מנות. גשו לסופר וקנו בצק פילו, פלפל טחון, עלי תרד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. 19 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו משולשי תרד-גבינה, משולשי גבינת תרד, ו משולש פילו תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את התרד הקצוץ בקערה עם קמצוץ של מלח, ומערבבים את התרד והמלח במשך כ 1 דקה עד התרד מתחיל לנבול ולשחרר את המיץ שלה.
בקערה נפרדת, לשלב את הבצל הקצוץ עם קמצוץ של מלח, ומערבבים בערך 1 דקה לנבול את הבצל.
מוסיפים את התרד הנבול, שמן זית, סומאק, צנוברים, מיץ לימון ופלפל ומערבבים לשלב.
תן את תערובת המילוי לנוח במשך 5 דקות, ולאחר מכן לנקז את הנוזל.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה, ומניחים בצד.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
מניחים סדין פילו על משטח שטוח, ומברישים אותו קלות עם חמאה מומסת.
מניחים גיליון שני על גבי הגיליון הראשון, ומברשים עם חמאה מומסת.
חותכים כל ערימה של 2 גיליונות חמאה לתוך 5 רצועות על 3 1/2 אינץ 'רחב על ידי 13 אינץ' ארוך. מכסים רצועות הממתינות להתמלא במטלית לחה בזמן שאתה ממלא ומגלגל את המשולשים.
כדי לקפל משולש, מניחים כף מילוי המרוכזת בקצה העליון של רצועת בצק פילו, ומקפלים את הפינה הימנית לרוחב ולמטה, כדי להפוך כיס בצק מחודד, מלא בחלק העליון של הרצועה. מקפלים את הכיס למטה עוד סיבוב אחד, כמו קיפול דגל, כדי ליצור צורת משולש. המשך לקפל את המשולש למטה לרוחב רצועת הבצק עד שתגיע לסוף הרצועה ויש לך משולש בצק קומפקטי ומלא. חזור עם המילוי הנותרים ובצק פילו.
מניחים את המשולשים המלאים על סדיני אפייה מוכנים, ומברישים אותם בחמאה. עבודה בקבוצות במידת הצורך, אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות לכל אצווה, עד המשולשים הם חום זהוב.