מתאבן חג הפסחא הגדול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל מתאבן פסחא נהדר. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. . הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לך גבינת שמנת, פירורי לחם מתובלים, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. וזה די גרוע. נסו סיר חרס-בשר בקר נהדר, שעועית גדולה, מטבל נהדר! החווה Longmeadow, עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות מהספר O של דוד ליבוביץ, ו עוגיות שיבולת שועל גדולות (שהן גם גדולות וגם גדולות ) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים ביצים בסיר ומכסים במים קרים. מביאים מים לרתיחה ומיד להסיר מהחום. מכסים ונותנים לביצים לעמוד במים חמים במשך 10 עד 12 דקות.
הסר מים חמים, מגניב לקלף.
חותכים ביצים חצי לאורכו ולהסיר חלמונים.
בקערה קטנה, לשלב גבינת שמנת, בצל ונקניק עד מעורבב היטב. תערובת כפית לביצים, מכסה צמרות.
מניחים ביצים בתבנית אפייה קטנה. ריסוס עם ספריי בישול העליון עם פירורי לחם.
אופים בתנור שחומם מראש 4 עד 5 דקות, עד שזהוב וחם.