קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

מתוק תפוח פונטינה פניני

מתוק תפוח פונטינה פניני
מתוק אפל פונטינה פניני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 1031 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, לחם צלוי, מותק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים קרמל חם כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו נקניק עוף, חמאת תפוחים ופונטינה פניני עם בצל אדום מקורמל, פרושוטו, פונטינה ופניני, ו ארטישוק ופונטינה פניני (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: צלחת אפייה רדודה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף וריסוס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה, מערבבים את התפוחים, 2 כפות דבש, הל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
לשימור,לשימור,
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
שכבת תערובת התפוח בשורות חופפות מעט על גיליון האפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בסיר בינוני, לשלב את לימונצ ' לו, סוכר, 1/2 כוס מים, להישאר 1/4 כוס דבש ורוזמרין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים עד שהסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
צווארי עוףצווארי עוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
הסר מהחום ולאפשר תלול לפחות 10 דקות. זן, הזמנת רוזמרי, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8
להבריש את הקרביים של כל פרוסת בריוש עם סירופ לימונצ ' לו. לאחר מכן שכבת פונטינה ורבע מהתערובת של אפל. סגור את הכריכים והנח את הביצים החבויות. משרים את שני הצדדים של כל כריך.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
בריושבריוש
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
לשימור,לשימור,
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
9
מניחים את הכריכים על מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה לנקז עודף ביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
10
מחממים מחבת משומנת או מכבש פניני. מבשלים את הכריכים עד באופן שווה השחמה בכל צד. חותכים לחצי ומגישים עם סירופ לימונצ ' לו שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
לימונצ ' לולימונצ ' לו
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מקשטים עם קמצוץ של סוכר טורבינדו, גרידת לימון וספרי רוזמרין שמורים. מתכון זה נוצר על ידי מתחרה במהלך תחרות בישול. מטבחי רשת המזון לא בדקו אותו לשימוש ביתי, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צווארי עוףצווארי עוף